Despre noi

Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania este asociatia profesionala a consultantilor in lactatie.

Cine suntem?

Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania este asociatia profesionala a consultantilor in lactatie.

Scopul asociatiei este de a instrui persoanele (in special cadre medicale) in domeniul alaptarii si lactatie, de a reprezenta interesele meseriei de consultant in lactatie si de a facilita accesul mamelor cu diverse probleme de alaptare la ajutor profesionist.

Este recunoscut faptul ca la nivel international specialistul in probleme de alaptare este IBCLC- consultantul in lactatie certificat international.

Asociatia Consultantilor in Lactatie sustine cursuri de 90 de ore de pregatire in acest domeniu. In plus, sustine evenimente si conferinte dedicate cadrelor medicale sau mamelor.

Viziune

O lume in care alaptarea devine norma, este o lume mai buna, mai umana.

Misiune

Cadrele medicale, si nu numai, care doresc sa ajute eficient mamele cu probleme de alaptare si lactatie se pot pregati si tine la curent cu ultimele informatii din domeniu cu ajutorul asociatiei. Pot deveni membri activi prin adeziune si se pot implica in activitatile asociatiei si sa se bucure de facilitatile oferite.

Mamele care intampina dificultati se pot adresa asociatiei pentru a gasi ajutorul profesionist necesar in cel mai scurt timp posibil.